Skip to main content

Pokrovitelji

Pokrovitelji

Zadužbina „Petar Mandić“ duguje zahvalnost pojedincima i organizacijama koje pomažu njen rad.

Pokrovitelji Zadužbine „Petar Mandić“

Od samog osnivanja Zadužbine „Petar Mandić“ postojale su plemenite ličnosti i društveno odgovorne organizacije i instutucije koje su se posebno istakle u pomoći njenom razvoju.

Pokrovitelj | znanje, pravičnost, nesebičnost | Zadužbina „Petar Mandić“

Organizacije i institucije

Organizacije i institucije koje su od samog početka posebno pomogle razvoj Zadužbine „Petar Mandić“ su kompanija Mak Trade Group iz Resnika, preduzeće SmartBerry Solutions iz Beograda, izdavačka agencija Bernar iz Starih Banovaca, Fondacija „Laza Kostić“ iz Novog Sada, informatičko-konsultantska kuća hoQMee iz Novog Sada i arhitektonski studio KOD iz Čačka

Ličnosti

Ličnosti koje su od samog početka posebno pomogle razvoj Zadužbine „Petar Mandić“ su Slavko Radmilović (osnivač, vlasnik i direktor Mak Trade Group), Damir Okanović (osnivač i predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja), Predrag Savić (vlasnik advokatske kancelarije Savić), Vladimir Obućina (suvlasnik SmartBerry Solutions), dr Branimir Jovanović (nekadašnji direktor Muzeja Nikole Tesle), Nikola Lončar (osnivač i predsednik Tesline naučne fondacije iz Filadelfije), Željko Gajanović (osnivač i vlasnik informatičko-konsultantske kuće hoQMee d. o. o., Novi Sad) i Marina Milić Radović (profesor Muzičke akademije u Novom Sadu).