Skip to main content

SmartBerry Solutions

SmartBerry Solutions

SmartBerry Solutions pruža pun paket poslovnih usluga i usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, sa posebnim osvrtom na potrebe institucija javne uprave u Srbiji, a i šire - u regionu Zapadnog Balkana.

Najsavremenija IKT rešenja

Ovo se odnosi kako na interne poslovne procese, tako i na usluge koje te institucije pružaju građanima i privredi. Sva proizvedena IKT rešenja direktno doprinose digitalnoj transformaciji krajnjih korisnika, kao i digitalnom povezivanju u regionu.

SmartBerry Solutions | Beograd | Srbija | Zapadni Balkan | IKT rešenja

Kompaniju čine visokokvalifikovani kadrovi sa ključnom ekspertizom u različitim oblastima realizacije informatičkih projekata. Softverska rešenja su inovativna, izrađena uz korišćenje savremenih tehnologija, što obezbeđuje da naši klijenti dobijaju vrhunska rešenja proizvedena i/ili održavana po najvišim i najnovijim standardima.


Pokrovitelj Zadužbine

Pokrovitelj Zadužbine

SmartBerry Solutions je na predlog svojih osnivača i direktora, Vladimira Obućine, Fadila Belka i Željka Đajića, finansirala prevod na engleski jezik knjige Tesla: Duhovni lik, pri čemu će prihod od prodaje engleskog izdanja takođe biti usmeren u Zadužbinu. SmartBerry Solutions je obezbedila i sredstva za računovodstvene potrebe Zadužbine u trajanju od jedne kalendarske godine.

Pokrovitelj | znanje, pravičnost, nesebičnost | Zadužbina „Petar Mandić“

Kontakt:

SmartBerry Solutions DOO, Beograd

Nehruova 95-25
SRB-11070 Beograd
Republika Srbija

Telefon: +381 (0)62 22 78 88
Imejl: office[et]smartberry.rs
Internet: www.smartberry.rs