Skip to main content

Mak Trade Group

Mak Trade Group

Mak Trade Group je kompanija koja se pre svega bavi proizvodnjom i distribucijom elektromaterijala. Pored toga, pokriva oblasti automatike, elektroinstalacionog materijala, elektrogalanterije, rasvetnih tela, pribora ventilacionih uređaja i dodatne opreme, grejnih tela, kao i rezervnih delova bele tehnike.

Kompanija sa tridesetogodišnjom tradicijom

Mak Trade Group je 1993. godine osnovao Slavko Radmilović, mladi čovek koji je za cilj imao da svoje talente i sposobnosti umnoži. Trideset godina kasnije kompanija se može pohvaliti time da broji preko 120 zaposlenih i da izvozi proizvode u preko 30 zemalja.

Mak Trade Group | Beograd | Srbija | elektromaterijal | Slavko Radmilović

Uspeh kompanije Mak Trade Group ogleda se u višegodišnjoj lojalnosti kupaca, partnera, ali i zaposlenih.

Korišćenje elektiričnе energijе na najbolji način

Cilj Mak Trade Group je da električnu energiju iskoristi na najbolji mogući način, kroz kvalitetne i ekološke proizvode dostupne svima. Ideja je da svakom domu budu pristupačna dobra tehnološka rešenja. Takođe, jedan od ciljeva je i podsticanje rada na kvalitetu proizvoda širom države Srbije, kao i promovisanje sposobnosti i mogućnosti ovog podneblja za rast i razvoj iz oblasti elektrotehnike.

Sticanje znanja i iskustva u radu

Dugogodišnji zaposleni, koji sa velikom odgovornošću pristupaju poslu, predstavljaju lice ove kompanije. Novi zaposleni - mladi ljudi - u sigurnim su rukama kada je u pitanju sticanje znanja i novih iskustava.


Pokrovitelj Zadužbine

Pokrovitelj Zadužbine

Kompanija Mak Trade Group je na predlog svog osnivača, vlasnika i direktora, Slavka Radmilovića, bila pokrovitelj knjige Tesla: Duhovni lik. Od prodajte te knjige Zadužbina „Petar Mandić“ je dobila prva novčana sredstva potrebna za izvršavanje statutarnih ciljeva.

Pokrovitelj | znanje, pravičnost, nesebičnost | Zadužbina „Petar Mandić“

Kontakt:

Mak Trade Group DOO, Beograd

Slavko Radmilović,
vlasnik

Podavalska 2b
SRB-11231 Beograd
Republika Srbija

Telefon: +381 (0)11 35 31 700
Imejl: office[et]maktrade.rs
Internet: www.maktrade.rs