Skip to main content

Kako podržati?

Kako podržati?

Zadužbina „Petar Mandić“, kao nedobitna organizacija dobročinog karaktera, prima donacije i priloge koji su u skladu sa zakonom.

Kupovina knjige

Kupovina knjige

Kupovinom knjige Tesla: Duhovni lik direktno pomažete Zadužbinu „Petar Mandić” jer je izdavačkim ugovorom predviđeno da se autor knjige i izdavač odriču celokupnog prihoda od prodaje knjige u korist Zadužbine „Petar Mandić“.

Knjigu Tesla: Duhovni lik možete poručiti na zvaničnoj prodavnici (prodavnica Tesla: Duhovni lik).

Direktno

Direktno

Novčana sredstva koja ste voljni da izdvojite za podršku radu institucije, možete direktno uplatiti na devizni račun Zadužbine „Petar Mandić” koristeći kreditnu karticu ili vaš PayPal nalog. Odaberite iznos namenjenih novčanih sredstava, i nastavite dalje kroz sistem za donacije.

PayPal Mastercard Visa
Odaberite iznos Vaše donacije

Zadužbina „Petar Mandić“ unapred se zahvaljuje za vašu novčanu podršku svom radu.

Pravna lica

Pravna lica

Korporativne donacije

Pravna lica koja u svom poslovnom delovanju kroz korporativnu odgovornost poseduju senzibilnost, ukazujući pažnju sistemu vrednosti zasnovanom na duboko ukorenjenoj tradiciji, pa tako i svest o ulaganju u budućnost generacija koje dolaze, mogu donirati sredstva u novčanom ili robnom obliku.

Uslužne donacije

Podizanje etno-muzejskog kompleksa u selu Radoinja, možete podstaći kroz donacije u vidu određenih usluga od strane vašeg privrednog društva.

Ukoliko ste odgovorno lice privrednog društva i želite da podržite rad Zadužbine „Petar Mandić“, budite slobodni da nas kontaktirate (kontakt formular).

Fizička lica

Fizička lica

Duhom zajedništva možemo da osnažimo stubove na kojima počiva naše društvo, poput roditeljstva, obrazovanja, emocionalne inteligencije… Vašim doprinosom kroz novčani ili drugi vid sredstava udruženo radimo na izgradnji Zadužbine za zajedničko kulturno i istorijsko dobro.

Ako želite da podržite rad Zadužbine „Petar Mandić“ novčanom ili nekim drugim vidom donacije, budite slobodni da nas kontaktirate (kontakt formular).

Društveno delovanje

Društveno delovanje

Svakog pojedinačno rado pozivamo da učestvuje sa nama u širenju naše misije i podizanja svesti o značaju zadužbinarstva. Deljenjem sadržaja portala Zadužbine na društvenim mrežama doprinosite isticanju sveobuhvatnih društveno-korisnih ciljeva.

Napomena

Napomena

Ne primamo donacije od strane kockarnica i kladionica, ne samo zbog načina na koji je njihova zarada stečena, već i zbog činjenice da je kockarska strast Teslu u ranoj mladosti mogla skupo koštati i lišiti ga životne misije svetskog pronalazača.

Ne primamo donacije od duvanske industrije, ne samo zbog činjenice da ona ugrožava zdravlje populacije, već i stoga što je Tesla u mladosti podlegao pušačkoj strasti od koje se, prema sopstvenom priznanju, iscelio uz pomoć porodičnog okruženja.

Ne primamo donacije od institucija čija delatnost nije u skladu sa etičkim principima za koje se Zadužbina zalaže – u takve organizacije spadaju političke interesne grupe, nevladin sektor koji promoviše nehrišćanske vrednosti i organizacije koje su tajnog karaktera.