Skip to main content

„Digitalni Rubikon“

„Digitalni Rubikon“

Na Sretenje, 15. februara u 18 časova, u prostorijama gradske Biblioteke „Jovan Tomić“ u Novoj Varoši, u suorganizaciji Zadužbine „Petar Mandić“ biće predstavljena knjiga Digitalni Rubikon, autora dr Olivera Subotića.

Promocija knjige Digitalni Rubikon u Novoj Varoši

Pored autora, na promociji će govoriti prof. dr Branislav Kisačanin, vodeći promoter AI tehnologija Instituta za veštačku inteligenciju Srbije i jedan od najvećih srpskih stručnjaka iz ove oblasti.

Dr Vlajko Panović | klinički psiholog | seminar roditeljstva | Zadužbina „Petar Mandić“

Promocija knjige Digitalni Rubikon će biti povod da se pokrene još jedna kvalitetna razmena mišljenja na temu veštačke inteligencije. Publika će moći da postavlja pitanja na temu veštačke inteligencije obojici učesnika, kao i da se osvrne na njihove stavove.

Kompletan autorski honorar od prvog izdanja knjige Digitalni Rubikon autor je prosledio u Zadužbinu „Petar Mandić“ za potrebe studentskih stipendija. Knjigu će zainteresovani građani moći da kupe posle promocije. Ulaz na promociju je slobodan.


Podeli na društvenim mrežama

Podeli na društvenim mrežama

Deljenjem ove i drugih objava sa naše internet prezentacije klikom na opciju „Podeli“, pomažete Zadužbini „Petar Mandić“ da šira društvena zajednica sazna za našu plemenitu misiju - negovanje uspomene na svešteničke pretke Nikole Tesle, afirmaciju porodičnih vrednosti i roditeljstvadodelu stipendijaizgradnju etno-muzejskog kompleksa, promociju kvalitetnog javnog dijaloga između religije, nauke i filosofije, afirmaciju na svetskom nivou najboljeg što srpski narod ima u svojoj istoriji, kontinuirani rad na što boljim odnosima između Srba i ostalih naroda na Balkanu.

Podeli na društvenim mrežama | Zadužbina „Petar Mandić“