Skip to main content

„Дигитални Рубикон“

„Дигитални Рубикон“

На Сретење, 15. фебруара у 18 часова, у просторијама градске Библиотеке „Јован Томић“ у Новој Вароши, у суорганизацији Задужбине „Петар Мандић“ биће представљена књига Дигитални Рубикон, аутора др Оливера Суботића.

Промоција књиге Дигитални Рубикон у Новој Вароши

Поред аутора, на промоцији ће говорити проф. др Бранислав Кисачанин, водећи промотер AI технологија Института за вештачку интелигенцију Србије и један од највећих српских стручњака из ове области.

Dr. Vlajko Panovic | clinical psychologist | parenting seminar | "Petar Mandic" Endowment

Промоција књиге Дигитални Рубикон ће бити повод да се покрене још једна квалитетна размена мишљења на тему вештачке интелигенције. Публика ће моћи да поставља питања на тему вештачке интелигенције обојици учесника, као и да се осврне на њихове ставове.

Комплетан ауторски хонорар од првог издања књиге Дигитални Рубикон аутор је проследио у Задужбину „Петар Мандић“ за потребе студентских стипендија. Књигу ће заинтересовани грађани моћи да купе после промоције. Улаз на промоцију је слободан.


Подели на друштвеним мрежама

Подели на друштвеним мрежама

Дељењем ове и других објава са наше интернет презентације кликом на опцију „Подели“, помажете Задужбини „Петар Мандић“ да шира друштвена заједница сазна за нашу племениту мисију - неговање успомене на свештеничке претке Николе Тесле, афирмацију породичних вредности и родитељствадоделу стипендијаизградњу етно-музејског комплекса, промоцију квалитетног јавног дијалога између религије, науке и философије, афирмацију на светском нивоу најбољег што српски народ има у својој историји, континуирани рад на што бољим односима између Срба и осталих народа на Балкану.

Подели на друштвеним мрежама | Задужбинa „Петар Мандић“
Endowment "Petar Mandic" - logo

"Petar Mandic" Endowment
Address
Gandijeva 44/49
Postal Number
11070
City
Belgrade
Municipality
Municipality of New Belgrade
TAX ID
112457409
MB
28832834
Date establishment
26/04/2021
Registration Body
Serbian Business Registers Agency, Republic Serbia