Skip to main content

Др Оливера Ђокић

Др Оливера Ђокић

Др Оливера Ђокић, професор Факултета за образовање учитеља и васпитача у Београду (раније Учитељског факултета) и стални члан Стручног савета Задужбине „Петар Мандић“, донела је одлуку и да постане један од наших покровитеља.

Задужбинарски гест члана Стручног савета

Уговором о донацији Задужбини „Петар Мандић“ професорка Ђокић је уступила део ауторског хонорара од своје књиге под називом Теорије математичког образовања I – Прилог методици наставе математике у основној школи, и то у сваком њеном наредном издању.

Поред тога, професорка је вољна да исто учини за свако следеће издање нових уџбеника који су у рукопису, односно, који су у процесу израде. 

Жеља професорке Ђокић је да поменута средства буду усмерена у фонд Задужбине за стипендије младих студената, што ће са наше стране бити са великим задовољством испуњено.

Др Оливера Ђокић | професор Учитељског факултета у Београду

Захваљујемо се нашој сталној чланици Стручног савета и желимо јој успешних наслова из домена методике наставе математике.


Подели на друштвеним мрежама

Подели на друштвеним мрежама

Дељењем ове и других објава са наше интернет презентације кликом на опцију „Подели“, помажете Задужбини „Петар Мандић“ да шира друштвена заједница сазна за нашу племениту мисију - неговање успомене на свештеничке претке Николе Тесле, афирмацију породичних вредности и родитељствадоделу стипендијаизградњу етно-музејског комплекса, промоцију квалитетног јавног дијалога између религије, науке и философије, афирмацију на светском нивоу најбољег што српски народ има у својој историји, континуирани рад на што бољим односима између Срба и осталих народа на Балкану.

Подели на друштвеним мрежама | Задужбинa „Петар Мандић“
Endowment "Petar Mandic" - logo

"Petar Mandic" Endowment
Address
Gandijeva 44/49
Postal Number
11070
City
Belgrade
Municipality
Municipality of New Belgrade
TAX ID
112457409
MB
28832834
Date establishment
26/04/2021
Registration Body
Serbian Business Registers Agency, Republic Serbia